Sunday, June 27, 2010

Furet værbitt...


Føler at det er akkurat det denne Loen sier noe om. Ida er her avbildet med sin flotte farfar på 86 år! Han er en flott mann som har rynker etter et langtog tidvis strevsomt liv. Han er lidenskapelig opptatt av at barnebarna skal ha det bra, og ringer etter oppdateringer jevnlig;)

Det er bare gamle ark fra restekassa som er brukt her.....glimmermist, bånd og bittelitt stæsj.

Friday, June 25, 2010

Kaosfamilien!

Kaosfamilien er oss det ja....det er fryktelig vanskskeig å ta bilder av oss og mine foreldre sammen.....

Disse bildene var det nok en gang Svein som tok, "Takk, Svein".

Konfirmasjonen var ferdig, det var litt småkaldt, alle var lei OG det var en bratt skråning bak benken;) Ingen heldig kombo det........ men fikk da laget en Lo av håpløse bilder også. Liker igrunn veldig godt det siste bildet da alt går i oppløsning jeg......virkelig kaos der ja;)

Brukt de nye mønster arkene fra "BG craft serien" og "I love scrap".

Blir ikke så mye pynt på alle sidene, men det er jammen ikke det som er poenget alltid synes jeg. Vil se bildene også jeg.......

Har dessuten begynt å opparbeide meg fryktelig dårlig samvittighet over alle bildene av Ole som ligger å skriker etter å bli scrappet!!!!!!

Stolte foreldre.

Heldigvis hadde Kari og Svein tatt bilder med sitt kamera under middagen! Da dukket det nemlig opp bilder som jeg savner på eget kamera;)
På denne LOen har jeg brukt papir fra Prima, basic grey og Pion. litt blomster og stasj. Tok frem Star alfabetet med skygger igjen, det er så fint synes jeg, men blir aaaaltforlite brukt dessverre:(
Har litt skjult tekst til Ida på den som er ment for bare henne;)