Wednesday, September 29, 2010

Flerer fra Moldetreffet:)

Her kommer flere Loer jeg laget i Molde:)
Kjekt å være i scrappemodus igjen, og utrolig inspirerende å være på treff med så mange kreative og dyktige damer!!










Og her ble det vist LOer med ett bilde igjen....men jeg har bunkevis med seriebilder liggende som skal scrappes! Sådesså;)

Monday, September 27, 2010

Jeg har som et mål at jeg ikke bare skal scrappe Loer med ett bilde på, men prøve å lage loer som kan fortelle en historie om ting barna mine gjør. Dette er en Lo fra i sommer, da vår snille nabo tok med seg Ole på et privat brannstasjonbesøk!! Gjett om han var glad og stolt da:)) Fikk unna mange bilder, og Ole var megafornøyd med jobben til mor;)
Brukte en skisse på side 1, og mekka sammen side to derpå.


Sunday, September 26, 2010

Armbrudd.

Minstemann i familien var så uheldig å brekke armen en dag før skolestart:( denne Loen er første siden i historien. Nå har han hatt på gips i 5 uker og vi ser enden på marerittet. Neste fredag skal gipsen av og vi gleder oss til det alle mann. Har aldri filosofert over hvordan en gips kompliserer ting jeg.... regnjakke er umulig å få på han....dvs trond sin stooore herrejakke gikk an, men den er IKKE kul. Derfor brukes den ikke, og poden blir heller våt enn å bruke den på skolen. den har fulgt han frem og tilbake i sekken hver eneste dag, mei ikke pokker om han tar den på. Knyte sko er vanskelig, får ikke være med på bading med klassen (er det noe Ole elsker så er det å bade....derfor uhyre irriterende med klumpen på handa) ikke har han vært på fotball eller håndball heller......og det er kjedelig når alle kompisene går.....
Vi var en uke i Tyrkia også, og gips til skuldra, 33 grader og sand.....sier ikke mer jeg. Men Ole er heldigvis en type som klager lite. Han har nå den tredje gipsen på handa,og vi har vært innom alle fargene i flagget på herligheten. Nå har han en morsom rød glassfibergips....men om fem dager er vi heldigvis ferdig:))
Denne Loen var en av mange jeg fikk laget på treffet i Molde:))
Brukt BG basics og MME ark , litt bånd. og kule bølgepapp bokstaver. og masse glimmermist. den kule 100% boy "dingsen" er urgammel. endelig kom den til heder og verdighet.
Mangler endel journaling her, men det får komme på side to eller på en eller annen annen måte;)

Monday, September 13, 2010

Konfirmasjonskort

Bare ett bittelite livstegn fra meg....et konfirmasjonskort som jeg laget til en vakker konfirmant vi fikk feire i helgen som var:)Liker godt å lage kort med bilder av dem som skal ha kortet jeg....

Men nå har jeg full fokus på helgen som kommer: scrappehelg i Molde!!! Det blir deilig med en hel egohelg sammen med Kristin og Bente igjen:) Men det er litt av en jobb å planlegge og å pakke til moroa....men uansett så blir dette høstens første store høydepunkt for mor i huset!