Monday, October 25, 2010

Nye smykker:)

Hei på dere:)

Akkurat nå sitter jeg på mitt lille kaos-scrapperom. Skal lage ferdig programmet med oppgaver, sortere bilder, ark og stasj....samtidig som jeg skal prøve å få igang en massiv julekortproduksjon!!! Tiden strekker ikke helt til kjenner jeg, men satser på at fridagen på onsdag skal komme godt med;

Jeg har laget litt smykker innomellom, men det er dessverre litt nedprioritert for tiden;)
Men jeg fikk en forespørsel om å lage noen armebånd i lilla og sølv, så da fikk jeg litt ånden over meg igjen....men nå er ånden over igjen;)

Her er i allefall det jeg laget:





Blogcandy hos MonaV


MonaV har en utrolig spennende juleblogcandy på bloggen sin:http://monavscrappeblogg.blogspot.com/.

Dett er første gang jeg prøver meg på å dele en blogcandy, og det er nettopp fordi jeg synes denne så ekstra spennende ut;) Hiv dere rundt og bli med da vel:))

Friday, October 22, 2010

Glimt i øynene

Har ikke fått scrappa siste uka jeg....uvisst hvorfor, men lurer på om det har noe med topplokket å gjøre. Funker ikke helt for tida gitt;)

Denne har lagt stille og ventet på meg sånn halvferdig, men fant ikke veien videre på den. Så kom Ida og sa: " mamma den mangler liksom litt bling....." og vips så kom løsningen. Ida elsker alt som glitrer og da måtte jo det passe på denne siden til henne:)

Har brukt litt MME resteark og div andre papir fra restekassa. Sprayet med glimmermist.....det hører jo alltid med ikke sant? Fant frem rubons bokstaver som har lagt urørt i flere år nå, og tenk jeg hadde røde bokstaver som kunne brukes!!

Har trykt ut "glimt" med star alfabetet mitt og lagt på glossy (samme med hjertet, som jeg stemplet med swirler først).
Fikk brukt stempelet som jeg kjøpte av HegeAL( mammas hjerte jente)
Trykte ut to swirler som fikk glitterlim på seg, og swarowski på rutene.....da glitrer den forhåpentligvis nok for stjerna:)

Sunday, October 10, 2010

You

Jeg er altså forelsket i den nye diesen min:))

Jeg har lagt inn bud på e-bay mange ganger, men ikke fått denne diamond shapen i hus.

Denne uken så annonserte http://www.papirloftet.no/ at de hadde salg på quick kutz dieser, og til min store glede så hadde de denne inne!! Jeg smelte inn en bestilling, og to dager senere lå den i posten! De har super service og rask levering.....alltid!

Denne LOen kom som en reaksjon på en trist hendelse her i Ålesund siste uken....en skjønn liten gutt ligger hardt skadd på sykehuset etter en tragisk ulykke på barnehagen:( Jeg tenker på familien hele tiden, og innser hvor heldig jeg er som sitter her med mine to barn i god behold!! Livet er skjørt, og altfor mange syter og klager over bagateller og filleting. Inklusive meg selv....

Fant et bilde av gullungene mine, og fikk satt meg ned på kontoret i går kveld....farger og bling måtte til, så her fikk jeg brukt massevis av restepapir. Er ikke den store stæsjeren jeg, men her gjorde fargene jobben som pynt. Tenk....ingen blomster, knapper eller stjerner!! Gosj;) ....men masse swarowski krystaller....så denne blinker og skinner akkurat slik som barna mine gjør.

Håper dere liker den.....den betyr i allefall noe helt spesielt for meg:)

Thursday, October 7, 2010

To kort

Har laget ett herrekort og ett damekort på bestilling jeg nå.

Helt greit liksom, men synes herrekort er vanskelige å pynte!! Men dette kortet måtte ha en mann i arbeids "uniform"....han blir nemlig kalt for "formannen" i hyttefeltet, og hans faste svar er: Det er helt i vater og vel så det;))

Saturday, October 2, 2010

Girl power- lek med maling:)

Jeg har mange fine vennebilder av Ida som jeg må scrappe, og her er siste i rekken.
Her har jeg lekt meg med glimmermist blingz og shimmers for å lage bakgrunnen under mønsterarkene:)
Det er faktisk hvit bazzil jeg har brukt, men fargene blir feeeeeeil:(
...............Fortsatt glad for kommentarer om du er inne og titter jeg;)

Friday, October 1, 2010

Fine jenter med nye ark fra MME:)

En av gledene ved at datteren i huset fikk kamera i konfirmasjonsgave er at hun tar så koselige bilder:) De bildene jeg som mor ikke får tatt lenger, de tar jentene for meg;) Synes det er kjekt med slike koselige, litt tøysete bestevennbilder!
Fikk deilig pakke fra MME i posten, så jeg har kost meg masse med nye saker. Deilig med ting som glitrer, men før de fikk komme inn i huset hadde jeg en "koste av løst glitter" seanse ute;) En litt stor pensel som jeg kostet i vei med......det førte til at verandaen vår som er under oppussing nå ligger med ett fint lag med glitter.....kanskje ikke helt dumt;))
Blir glad om du legger igjen et lite spor etter deg;)