Sunday, February 27, 2011

Apestreker.

Nok en LO laget på Moldetreffet.
Liker godt å bruke ark med linjer eller ruter jeg kan skrive journaling på sånn som her:))

Fikk brukt noen resteark her også....

Nå er vinterferieuka i gang, og jeg tar nok noen dager på scrapperommet......men jeg vet ikke om jeg kommer til å scrappe.....jeg maler nemlig Magnoliastempler;)) Moro, men litt vanskelig også;)

Wednesday, February 23, 2011

Å bade med gips....

Her er en LO med bilder fra høstturen vår til Tyrkia. Stakkars Ole brakk handa rett før, og lenge trodde vi at vi måtte avlyse turen. Vi dro heldigvis, men det var ikke alltid like gøy for Ole.....han er en fisk i vannet, men med badestrømpe utenpå gipsen kunne han ikke dykke eller stupe slik han pleier:(
Loen laget jeg i skarpe farger,og i en litt uvant stil for å være meg. Moro var det å lage denne i allefall. Har embosset det blå arket....litt boble effekt.

Fant frem noen gamle foam stamps og fikk på de blå rundingene i venstre hjørne, og tok på blank crakkle paint. Litt bling, søm, brads og stjerner så vips ble dette en litt kul bade LO;))

Nå skal jeg jobbe to dager til så er det vinterferie, og da skal jeg forhåpentligvis få noen produktive timer på scrapperommet:))


Sunday, February 20, 2011

Så glad for å se deg.

Huffameg, så lenge det er siden jeg har blogget:(

Har hatt dagene og kveldene fulle av andre sysler, men jeg har jo scrappa endel siden det forrige innlegget;) Kristin og jeg var i Molde på scrappetreff, og da fikk jeg heldigvis unna noen sider.
Dette er en av dem:
Jeg er så glad i dette bildet av Ida og Tante Sidsel. Det stråler glede av henne når hun ser Ida som skulle være brudepike.
Jeg hadde liggende ett ark fra Melissa Frances som hadde samme fargene som skjørtet til tanta, og da hadde jeg jo basisen klar.
Jeg sliter vanligvis med blomster og stæsj, men her var det jo på en måte påkrevd;)
Så med litt blomster og bling så fikk jeg unna dette bildet også, og da er jeg happy!

Skal få lagt inn flere bilder av det som ble laget på treffet i neste uke, nå kaller middagen på oss her i huset.
Takker for koselige kommentarer dere legger igjen, og nå lover jeg å bli flink å bloghoppe igjen! Vært dårlig på det også i det siste.......