Wednesday, January 30, 2013

Bursdagsjenta



Dette er en Lo med bilder fra bursdagen til Ida i november....17 år har hun blitt!! Synes nettopp jeg scrappet 10 årsbilder jeg.... Her er hun sammen med det superskjønne fadderbarnet sitt Maren på 2. Det er lett å se at de er glade i hverandre:)
Det er ingen hemmelighet at jeg elsker arkene fra My Minds Eye.....får virkelig ikke nok av dem! Og når jeg er så heldig å få designe for Scrapomania så får jeg jo også hendene på disse lekreriene.
Denne gangen så har jeg brukt ark fra serien "Ruby" i Lost and Found 3. De finner dere blant annet her, og her nettbutikken. Har også brukt de lekre glitterchipboardene som følger med i serien.
På "grunnarket har jeg laget litt møsnter med en 6*6 stencil fra TCW, som heter mini damask.
 
Jeg har skrevet "always makes me happy med minibokstavene til Adornit og tatt glossy over, og jeg har farget stoffbokstavene med Distress stain
 
 
 
Ellers litt blonder, blomster og bling, og en "gipspynt" fra Melissa Frances.
Takk for at du titter, og legg gjerne igjen en kommentar;)

Tuesday, January 22, 2013

Ugledilla

Ida har altså alvorlig ugledilla.....leiligheten og rommet hennes oversvømmes av ugleting! De er jo søte disse tingene, men en gang må det vel bli nok? :))
Her har jeg fått lagen en enkel Lo om nettopp denne dillen.
Liker igrunn godt hvit bakgrunn, for da kan jeg jo lage bakgrunnen slik jeg vil:)
Her begynte jeg med å legge på en maske fra  TCW, og brukte distressink i fargen antique linen. Så stemplet jeg med hønsenettingstempel fra Stampers Anonymous i distressfargen valnut stain.
Jeg har brukt litt lekre rester fra MME....kan ikke kaste noe derfra....er jo like fine på begge sider disse arkene, og det er alltid så lett å finne noe som kan passe:)
Uglediesen kjøpte jeg hos Scrapomania før jul, den er superskjønn!!
Samme dag fikk jeg også med meg den søte uglecharmsen fra Storyteller .Uglen festet jeg på en "brass" pynt som jeg i utgangspunktet ikke likte så godt...en omgang med gesso, gul dabber og distressink så kunne den brukes. Sløyfen er"hug snug" som jeg farget med distress stain i fargen antique linen.
Søteste uglen!
 
Jeg printet ut bilde av ugleputen Ida holder på bazzil, som jeg så trykte ut ordet "ugle" i. Synes det var en litt artig vri, når jeg først ikke fant klistremerkebokstaver som passet;) 
I kveld skal jeg kose meg med nye papir jeg har hentet med meg fra Scrapomania.no.....deilig og rosa blir neste prosjekt tror jeg.....
Takk for at du titter, og jeg blir fortsatt glad for kommentarer.

Sunday, January 20, 2013

Love

Her er en Lo jeg fikk laget i helgen. Har som mål å bli ferdig med sommerbildene snart....men jeg har aaaaltfor mange jeg har lyst til å scrappe. Jeg har spesielt mange fine av Ida og Ole....tenk at de har blitt så store at de kan være virkelige venner:) Ferievenner om ikke annet;)
Her har jeg kost meg med en av favoritt fargekomboene mine....brunt og blått. Jeg har stupt oppi restekassa mi og fått unna endel papirrester. Har også fått på endel blomster, deilig!
Har endel malingsprøver liggende her og de fikk også være med.
Tim Holts klistremerke billetter og tall, og litt chipboard som lå og slang her.
Og Thickers overskrift som jeg har kjøpt hos Scrapomania.no
Har endelig kommet igang med scrappingen igjen, og nå skal jeg kose meg med noen nye ark og litt stash jeg handlet hos søte Cathrine på Scrapomania i går:))
Klar for ny uke, så bring it on!