Sunday, February 10, 2013

Bestevenner

Her har jeg tatt bilde av Ida og verdens søteste Anna! Ida er sammen med Anna en dag i uka, og da passet det bra med hyttebesøk når begge familiene var på Bjorli i fjor:)
Jeg har vært inne hos Cathrine på Scrapomania og fått noen nye lekre ark fra "Authentique" hun ville at jeg skulle lage noe av;) Arkene er tykke og gode, og dobbelsidige.....gotta love it!
Jeg likte umiddelbart fargekombinasjonen av det blå, turkise og lilla. Da var det bare å ile hjem for å finne bilder som kunne passe til;) Flaks for meg at begge jentene var ikledd lilla da.....yey!
 Jeg har kun brukt papirene til "Authentique" her, bortsett fra den lille biten av bølgepapp;)
På snekrystallene brukte jeg distress stain i fargen brushed pewter, skinner fint i virkeligheten!
 
I to av snekrystallene (Martha Stewart puncher) har jeg brukt epiphany punch med baubles. DIGGER disse nemlig;) Ellers hadde jeg noen brass snekrystaller liggende som fikk en halvperle på seg.
 
 Valgte å bruke noen av tekstene som var på baksiden av det ene arket.....genialt!
 Jeg brukte også litt distress stain på den brune pølgepappbiten....
Heldig er den som har en bestevenn:)
Takk for at du titter.

Thursday, February 7, 2013

Bella mi 17 år!

Tenk at i november fylte Ida 17 år!!! Utrolig, når jeg ikke føler meg så mye eldre sjøl til tider.
Her er hun med to av bestevennene som ble med på familieselskapet.....da blir det litt mer liv og røre rundt bordet kan du tro:))


Jeg har fortsatt å kose meg med arkene til My Minds Eye her jeg.....elsker fargene! Serien er Lost and found 3 "ruby", og du finner dem hos Scrapomania.
Her har jeg også fått med masse av chipboardene som hører til serien også....ofte så synes jeg det er vanskelig å bruke disse, men så er de så fiiiine:)
På det hvite bazzil arket embosset jeg stjerner i sølv. Her brukte jeg en sjablon fra TCW. og en smart ny dings....ebossing dabber! Så embosset jeg med sølv embossingpulver....stjernene ble ikke helt skarpe i kantene, men det gjør ikke noe synes jeg:)

 Har svertet alle kantene med distressink i walnut stain. Rulleblomster er ikke så søte som primablomster og lignende, så da passet det her synes jeg....og så må jeg jo ikke glemme stjernene som lages med Epiphany punch og bubble caps.
En siste liten pynteting med "you rock" button fra Magic Monday.


 
Takk for at du titter, og legg gjerne igjen en kommentar:)
Scrappeklem fra meg.