Tuesday, January 22, 2013

Ugledilla

Ida har altså alvorlig ugledilla.....leiligheten og rommet hennes oversvømmes av ugleting! De er jo søte disse tingene, men en gang må det vel bli nok? :))
Her har jeg fått lagen en enkel Lo om nettopp denne dillen.
Liker igrunn godt hvit bakgrunn, for da kan jeg jo lage bakgrunnen slik jeg vil:)
Her begynte jeg med å legge på en maske fra  TCW, og brukte distressink i fargen antique linen. Så stemplet jeg med hønsenettingstempel fra Stampers Anonymous i distressfargen valnut stain.
Jeg har brukt litt lekre rester fra MME....kan ikke kaste noe derfra....er jo like fine på begge sider disse arkene, og det er alltid så lett å finne noe som kan passe:)
Uglediesen kjøpte jeg hos Scrapomania før jul, den er superskjønn!!
Samme dag fikk jeg også med meg den søte uglecharmsen fra Storyteller .Uglen festet jeg på en "brass" pynt som jeg i utgangspunktet ikke likte så godt...en omgang med gesso, gul dabber og distressink så kunne den brukes. Sløyfen er"hug snug" som jeg farget med distress stain i fargen antique linen.
Søteste uglen!
 
Jeg printet ut bilde av ugleputen Ida holder på bazzil, som jeg så trykte ut ordet "ugle" i. Synes det var en litt artig vri, når jeg først ikke fant klistremerkebokstaver som passet;) 
I kveld skal jeg kose meg med nye papir jeg har hentet med meg fra Scrapomania.no.....deilig og rosa blir neste prosjekt tror jeg.....
Takk for at du titter, og jeg blir fortsatt glad for kommentarer.

4 comments:

Frk. Bogstad said...

Ugler e kloke dei. *Skumle, men kloke :) Flott Lo. mange fine detaljar. Den hønsenettingen du har brukt, er det ein stencil?

Inger said...

Det er det:) tre forskjellige mønster på den:)

*marion* said...

Så herlig side da , ugler er kule da , nydelige farger og kjemmpetøffe detaljer =)

MITT LILLE FRISTED said...

Nok en super LO Inger:) Og at du trykte ut bokstavene i "uglebazzill" var kult. Inspirerende!!!