Thursday, February 7, 2013

Bella mi 17 år!

Tenk at i november fylte Ida 17 år!!! Utrolig, når jeg ikke føler meg så mye eldre sjøl til tider.
Her er hun med to av bestevennene som ble med på familieselskapet.....da blir det litt mer liv og røre rundt bordet kan du tro:))


Jeg har fortsatt å kose meg med arkene til My Minds Eye her jeg.....elsker fargene! Serien er Lost and found 3 "ruby", og du finner dem hos Scrapomania.
Her har jeg også fått med masse av chipboardene som hører til serien også....ofte så synes jeg det er vanskelig å bruke disse, men så er de så fiiiine:)
På det hvite bazzil arket embosset jeg stjerner i sølv. Her brukte jeg en sjablon fra TCW. og en smart ny dings....ebossing dabber! Så embosset jeg med sølv embossingpulver....stjernene ble ikke helt skarpe i kantene, men det gjør ikke noe synes jeg:)

 Har svertet alle kantene med distressink i walnut stain. Rulleblomster er ikke så søte som primablomster og lignende, så da passet det her synes jeg....og så må jeg jo ikke glemme stjernene som lages med Epiphany punch og bubble caps.
En siste liten pynteting med "you rock" button fra Magic Monday.


 
Takk for at du titter, og legg gjerne igjen en kommentar:)
Scrappeklem fra meg.

5 comments:

Sølvi said...

For en fargerik og flott LO, mange supre detaljer;) Takk for inspirasjon og ha en herlig helg!!

HildeM - Lykkelig med liten said...

Nydelig LO! Syntes fargene var veldig fine! ♥

Ha en kreativ kveld!

Klem

unni's scrappeboble said...

Wow, denne var skikkelig flott da med mange flotte detaljer :) Lenge siden eg har vore innom bloggene no men det har no kommet mange lekre fra deg :)

MITT LILLE FRISTED said...

Lekker Inger!!! Fargene er nydelige og MME sine papir er utrolig flotte og så har du jo fått brukt mange av chipboardene - dyktige dame:)
Klem

Beatemor said...

Så herlig denne var Inger. Kule farger! Og de stjernene der digger jeg!! :-)