Wednesday, March 13, 2013

De fineste kidza

Fortsetter med sommerens bilder jeg......har jo nok av dem:)) Her er barna sammen med firmenningeme sine i Spania. Det er kjekt å ha slekt å feriere med:)
Har her brukt restepapir som vi alle jo har liggende i bøtter og spann hjemme! En fin måte å få unna masse restepapir er slik lag på lag som jeg har her. Når jeg begynner med en slik LO så finner jeg frem alle arkene som kanskje kan funke fargemessig sammen med bildene, og temaet. Her har jeg jo rimelige nøytrale farger i bildene, så jeg valgte å bruke ark som får frem sommerfeelingen;)
 Jeg hadde også liggende noen runde chipboard, som er gamle som bare rakkeren! Endelig kvitt dem;))) Blomster, swarowski bling, washitape og litt tekst så var vi kvitt enda noen bilder fra ferien:)
 Godt å få unna litt rester, for da har man så mye bedre samvittighet når en kan fylle på litt nytt! Og Scrapomania har fått inn massevis av lekre nyheter jeg skal få i hus etter vinterferien.....gleder meg!
Vi nærmer oss også scrappetreffet i Vika....tre uker igjen bare:)) O` lykke.
Da skal 60 scrappedamer produsere massevis av lekrerier!
Jeg nyter vinterferien på hytta, null scrappings, bare kos! Ikke så værst igrunn.

5 comments:

LindaSS said...

Kjempeflott Inger.. Skikkelig sommerfeeling der ja.. :D

Rannveig said...

Nydelig glad-LO i spreke farger! Kos deg på hytta, men vær forsiktig med strikkinga ;)

MITT LILLE FRISTED said...

Sommer-LO på høyt nivå:) Du er bare knallflink med restepapir og andre ting du har hatt liggende!! Blir glad av å se slike gode farger:) Snart scrappetreff, duddelidu:) :)
Klem

unni's scrappeboble said...

Frisk herlig sommerLO Inger :) Så flink med restepapir da :)

*marion* said...

For en deilig fargebombe da , digger tittlen din klem