Monday, March 15, 2010

Det jeg fikk laget i helgen

Her er det jeg fikk produsert på treff i helgen. Som arrangør så må jeg si meg veldig fornøyd med antallet.....for vi sitter ikke stille og klipper og limer hele tiden liksom;)
Bildet Under er ett av de fineste jeg vet om....hun sitter der så tankefull med litt sikkel som renner ned på de deilige brune nevene hennes. Ble litt overpyntet for å være meg kanskje, men ble helt grei.
Bildet under der igjen er deilige kosebilder av far og datter....sjekk utrykket på Ida da...:))
Her er Ida på Alcudia....fryktelig lei av varme....trett og sliten. Hun var alltid en solstråle når hun var liten, så det er igrunn deilig å dokumentere hennes lille temperament også;)
Dette bildet er jeg så glad i at jeg ikke ville overlesse det med pynt. Her taler bildet mer enn nok for seg selv. Min kjære venn Kristin sier jeg må lage to av denne så Ole får en i sin album også, så da får jeg kopiere denne med annen overskrift og mer guttefarger;)Her er et gammelt bilde fra da Ida gikk på kunstskolen. Det har lagt i glass og ramme i en eske på rommet hennes en stund. Men nå har jeg fått dokumentert det også i albumen hennes.

Det var bilder av Ida som ble fokus denne helgen....må få unna litt bilder fra da hun var liten til konfirmasjonsalbumet:)

10 comments:

Rannveig said...

Så nydelige LOer du fikk laget i helga! Jeg likte spesielt godt "veldig sliten". Nydelig pynta og et herlig bilde! Det er så lett å glemme sånne bilder.. Har en hel drøss som venter på meg,-Daniel er IKKE alltid en sjarmør ;)

Nicoline said...

Hei, så koselig at du fant veien til min blogg, og takk for koselig kommentar.
Du lager jo så fine LO`er!
Har lagt meg som følger jeg nå og du er i min bloggliste...

Dere gjør en kjempejobb med å arrangere slike treff, jeg gleder meg allerede til neste.

Ha en fin tirsdagskveld!

Klem
Nicco

Janne-Lise said...

Så herlige LOer du fikk laget da - og så mange! Ja, for med så mye springing som det er på dere og styr med konkurranser, mas fra ivrige damer ;) o.l. så er jeg imponert over alt du får gjort.

Jeg likte også veldig godt "veldig sliten", og jeg er enig med Kristin at du bør lage en guttelo av det koselige søskenbildet:)

Renate said...

Så utrolig nydelige LOs du har laget her Inger.
Falt pladask for den som heter 'Veldig sliten'.
Du er en mulitkunstrner altså!

Klem

Venke said...

Hei Inger og takk for ei kjempehelg på treffet. Er såå glad for jeg fikk plass. Kjempeflotte LO'er du fikk laget. Fikk nå laget litt på treffet, men ikke like effektiv som deg. Men tar det ikke så tungt for jeg koste meg jaffal masse.
Har lagt ut litt i bloggen, men må vente litt for minstejenta mi skal få melkehjerteeska som jeg fikk laget, og hun har bursdag på lørdag. Ha de fint, titter nok snart innom bloggen din igjen:)

Turid said...

Heisan Inger! Takk for ei trivelig helg igjen :) -og takk for snille ord i bloggen min! Setter pris på kommentarer! Kjekt å se at det er "liv" i bloggen din også :) Du er knallflink til å lage LO'er!
Har forresten noe til deg i bloggen min :)

Klem Turid

Kari said...

Synes da jammen du fikk litt ut av helgen du også. :D Flotte LO'er, likte "veldig sliten" jeg også, og søskenLO'en var flott!

Tusen takk også for en kjempekoselig kommentar i bloggen min, jeg satt virkelig pris på den!

Klem Kari

*marion* said...

Ja du laga så masse lekkert da =)
ligger en liten godis til deg i bloggen min klem Marion

Merethe said...

Kjempeflotte LOer du har laga.

Janne-Lise said...

Hei Inger -du er vel opptatt med konfirmasjon og andre herlige planleggingsting du for tiden - eller du er i full gang i hagen og slipper frem våren :)

Uansett hva du bedriver tiden men, ville jeg få ønske deg en strålende helg og tipse deg om at det ligger noe i bloggen min til deg :)
klem