Sunday, June 7, 2009

Tapas night.

En gang iblandt er det hyggelig å være litt impulsiv. På torsdag fant vi ut at det hadde vært hyggelig med venner mat og vin. Hørte med Kari Ann og Magne Jan om de hadde lyst å ta seg en tur, og det hadde de:)) Heldigvis.
Trond og jeg hadde jo hatt kjøkkentjeneste fredag for Ida, så da kunne vi ta en dag til på kjøkkenet. Vi fant ut at litt fingermat ikke er å forakte og begynte å legge planer for hva vi ville lage. Menyen ble kraftig forandret etter ett besøk hos slakter Hole. De hadde mange gode ideer, og ingredienser å by på. Anbefaler et besøk dit om dere skal til med en slik meny:)
Vi laget chili boller, albondigas, asparges med spekeskinke, parmesan pinjekjerner og ruccola (forøvrig vår store sommerfavoritt....) spansk tapas skinke, minipaprika fyllt med kremost, grillede paprikaer med mozzarella inni, gruyère ost, store champignoner med deilig bacon fyll, melon, tapaspølser, lammepølser, satay spyd med peanøtt saus, paprika aiöli, oliven, saltbakte poteter, og grillet laks à la Brimi. Dessert var is med varme bjørnebær.
Til laksen drakk vi en deilig chablis:) Nam, nam!!!
Og resten av kvelden var det rødvin: Châteauneuf du pape:) også nam, nam!!!
Og irsih coffe hører alltid med i godt lag......



Ole var hjemme, og syntes det var stor stas at Synne (Bella) var med på besøk også. De var ute på luftetur med Buster, bygde lego og så film.....kjekke og veloppdragne barn begge to:)

Sjarmøren Ole viste frem blikket som får meg til å tullflire hver eneste gang han gjør det....lurt glis og øyenbryn som går opp og ned;)Vi spiste og koset oss i mange timer....... mykje latter og løye.

Stemningen sørget fyr i peisen for, og Genevaen med god musikk.

Håper vi får mange slike kvelder fremover!!

Dagen i dag blir passe sløv....har ryddet og vasket siste rest etter i går, og nå skal jeg innta sofaen med en god bok:

Ønsker alle lesere en riktig fin uke, og legg gjerne igjen en kommentar om du leser dette:))







2 comments:

Batcheeba said...

Milde himmel......det så rimelig digg ut du :O *sleve*
Skulle gjerne ha vært der og spist gitt!!! :D Flink dere er! Og verandaen ser jo fantastisk ut! Du burde legge ut noen bilder så jeg får se hele :)

Siw-Therese said...

såg skikkeli kosli ut =D
du e flink til sånt du ;)